Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wegens technische problemen werkt het contactformulier op de website niet. Stuur uw vragen naar [email protected]

 

Geef ons een beoordeling

 

Onze familiedag spellen

Zomer korting!
40.00 25.00
5.00 out of 5
15.00
200.00
Zomer korting!
15.00 10.00
5.00 out of 5
15.00
Zomer korting!
15.00 13.50

Heeft u een low budget? En wilt u graag de perfecte familiedag organiseren voor uw familie?

Het bedenken van activiteiten voor jullie familiedag is soms erg lastig, er is erg veel keuze uit verschillende activiteiten. Daarnaast bestaan er verschillende websites met heel veel verschillende prijzen. Je kunt bijvoorbeeld een groot springkussen huren, wat relatief gezien niet altijd even goedkoop is, maar wel ideaal voor de kinderen! Of je huurt een leuke teamspel, hier kan iedereen dan aan deelnemen.

De familiedag moet een succes worden, want het is tenslotte een dag gericht aan je familie, die is speciaal voor je. Deze mensen gun je alles in de wereld, dus waarom niet onze oud Hollandse spellen?

Met onze oud Hollandse spellen garanderen wij een gezellige en succesvolle familiedag.
De oudere mensen in de familie zullen ze ongetwijfeld kennen, de spelletjes uit grootmoeders tijd. De wat jongere kinderen zullen deze spellen niet direct herkennen, deze generatie kinderen hebben allemaal een smartphone met daarop hun spelletjes. Met onze goedkope oud Hollandse spelletjes zorgen wij er ook nog eens voor dat de kinderen van hun smartphones afblijven! Lekker actief buiten of binnen oud Hollandse spelletjes spelen, wie wil dat nou niet?

Gatenkaas - Oud Hollandse Spelletjes - finisch
Ballenrolspel - oud Hollandse spelletjes

Hoe weet ik zeker dat ook de kinderen deze spellen leuk vinden?

De spellen die wij aanbieden variëren van denk spelletjes naar balans spelletjes en zo door. Ieder kind is ergens anders goed in. De een heeft een groot denk vermogen en de ander heeft een goed balans, of heb je een echte krachtpatser in de familie? Ook krachtspelletjes zijn erg gewild.
Start een super gezellige competitie binnen uw familie en hang hier een kleine prijs aan vast. Dit is het ultieme recept om de kinderen een gezellige en leuke dag te geven.

Mijn budget is echt heel laag! Wat nu?

Dit is geen enkel probleem, je kunt op de tarieven pagina de prijzen zien van de oud Hollandse spellen. Hier krijg je inzicht op wat het gaat kosten. De spellen zijn erg goedkoop te huren en variëren tussen de prijs van 5 euro naar de 40 euro per dag.

Indien je meer dan 1 dag de spellen huurt, zijn de spellen voor de 2e dag voor de helft van de prijs. Een geweldige aanbieding dus!

Hamerspel magic - oud Hollands spel
Oud Hollandse spelletjes die vervoerd worden

Worden de spellen gebracht?

De spellen kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn € 3,00 per km. (1x de afstand).

Wil jij een familiedag organiseren en heb je na het lezen van dit artikel interesse in een van onze oud Hollandse spellen? Neem dan snel contact op! Wij helpen jou vrijblijvend verder.

Woont u te ver weg?

Dit is geen enkel probleem, de spelletjes kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en ophalen, incl. het plaatsen en speluitleg staan vermeld op de tarieven pagina.

De spelletjes kunnen eventueel ook gebracht en opgehaald worden. De kosten voor het brengen en halen, incl. het plaatsen en speluitleg, zijn € 3,00 per km. (1x de afstand).

Disneyland, oldfashion foto
Gerwin en Rowan Morren
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.